UWV

Voor arbeidsdeskundigen en werkcoaches

Heb je een klant die overweegt om voor ondernemerschap te kiezen?
Het is de kracht van Stabij om mensen te begeleiden in het omzetten van hun ambities naar een eigen bedrijf. Om te weten of ondernemerschap een reële optie is, staan wij altijd open voor een eerste oriënterend gesprek. Wij denken daarin mee met de klant over diens mogelijkheden en de kansen in de markt. Ook wanneer wij denken dat ondernemerschap er niet in zit, zullen wij daar eerlijk over adviseren. Mocht je overigens een klant hebben die al onderneemt en een extra steun in de rug nodig heeft, ook dan ben je bij Stabij aan het juiste adres.

Stabij, ervaren en bevlogen partner
Stabij toetste inmiddels meer dan 5000 mensen op ondernemerschap. Daaruit startten 1300 daadwerkelijk hun eigen bedrijf. Stabij begeleidde inmiddels 350 mensen succesvol vanuit een UWV-uitkeringssituatie naar zelfstandig ondernemerschap. Onze werkwijze is praktisch, betrokken en resultaatgericht. Wij gaan echt voor het succes van de klant. Ons plaatsingspercentage is 80% en we scoorden een 7,9 in het laatste klanttevredenheidsonderzoek. Stabij werkt al meer dan vijftien jaar als preferred partner voor het UWV. We zijn onderdeel van het Inkoopkader 2016-2020.

Onze werkwijze
Na een eerste oriënterend gesprek, gaan wij na of we genoeg aanknopingspunten zien voor een geslaagde begeleiding. Als het klikt, en de klant wil met ons in zee, zorgen wij voor een gespreksrapportage en een uitgebreid re-integratieplan inclusief offerte. Wanneer je akkoord bent, ondertekenen de drie partijen het verslag en kunnen we aan de slag. We halen het onderste uit de kan om het beste uit jouw klant te halen.

Wil je overleggen of heb je een vraag? Of wil je wellicht en klant aanmelden?

Ja, ik wil overleggen of een klant aanmelden.