Starten via outplacement

Stopt je huidige werk en wil je als ondernemer verder? Bij Stabij ben je aan het juiste adres voor begeleiding.

Stabij stond aan de wieg van inmiddels al 1300 startende bedrijven. Onze werkwijze is praktisch, betrokken en resultaatgericht. Wij gaan echt voor jouw succes als ondernemer.

De overstap van werknemer naar ondernemerschap is een avontuur. Je hebt er lef voor nodig en een proactieve mindset. Als ondernemer denk je in kansen en mogelijkheden, je zoekt naar nieuwe oplossingen en neemt ook risico. Niet iedereen is als persoon geschikt voor het ondernemerschap. Stabij kan je helpen bepalen of een eigen bedrijf een goede keuze is voor jou.

Wij begeleiden je stap voor stap
We brengen in een eerste gesprek samen met jou in kaart wat je ambities en competenties zijn, en ook welke belemmeringen er eventueel zijn. We doen een eerste verkenning van de mogelijkheden van een te verkopen dienst of product. Aan de hand daarvan maken we een inschatting of ondernemerschap een reële optie is. Is het antwoord ja? En wil je met ons in zee? Dan gaan we samen een plan maken om je alles te leren wat je nodig hebt om een levensvatbaar bedrijf op te zetten.

Ondernemen draait om initiatief en actie. Daarom doe je vanaf het begin alles zelf. En wij staan je bij met raad en daad. We begeleiden jou om zelf stap voor stap alle uitdagingen van een ondernemer aan te gaan. Je leert om een ondernemersplan te maken. En we leren je vaardigheden op het gebied van acquisitie, marketing en boekhouding.

Nieuwsgierig? Laat ons u terug bellen