Starten vanuit een uitkering

Heb je een uitkering via het UWV en droom je ervan om de stap te zetten naar ondernemerschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor begeleiding.

Stabij stond aan de wieg van inmiddels al 1300 startende bedrijven. Wij begeleidden 350 mensen succesvol vanuit een uitkeringssituatie naar zelfstandig ondernemerschap. Onze werkwijze is praktisch, betrokken en resultaatgericht.

We staan je bij, stap voor stap
We geloven in mensen en denken in kansen en mogelijkheden. We brengen in een eerste gesprek samen met jou in kaart wat je ambities en competenties zijn, en ook welke belemmeringen er eventueel zijn. Aan de hand daarvan maken we een inschatting of ondernemerschap een reële optie is. Is het antwoord ja? En wil je met ons in zee? Dan gaan wij kijken wat jij nodig hebt om een levensvatbaar bedrijf op te zetten. Wij maken op basis van het gesprek een re-integratieplan. Hierin staat hoe en in hoeveel tijd we je willen gaan ondersteunen om je te begeleiden naar een eigen bedrijf. Wanneer het UWV akkoord is en het plan is ondertekend door de drie partijen, gaan we aan de slag.

Ondernemen draait om initiatief en actie. Daarom ga je vanaf het begin alles zelf doen. Natuurlijk staan we je bij met raad en daad. We hebben oog voor jouw situatie en zijn praktisch ingesteld. We begeleiden jou om zelf alle uitdagingen van een ondernemer aan te gaan. Je leert om een ondernemersplan te maken. En we leren je vaardigheden op het gebied van acquisitie, marketing en boekhouding.

Heb jij plannen voor een ondernemende toekomst?

Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan

Ter inspiratie; het verhaal van Roger Daal

Kwaliteit
Stabij stelt hoge eisen aan haar dienstverlening en heeft onder andere een privacy– en klachtenregelement.