Gestart, het eerste jaar in bedrijf

Wanneer je als ondernemer gestart bent, komen er veel nieuwe uitdagingen op je pad. Allerlei praktische zaken, zoals offertes en facturen maken, klanten benaderen, een website en drukwerk maken. Je komt voor veel nieuwe keuzes te staan.

Wat doe je allemaal zelf en wat besteed je uit? Neem je personeel in dienst of huur je collega ondernemers in? Wat voor samenwerkingsvormen passen bij jouw bedrijf? En hoe breng je de risico’s in kaart? Hoe kun je sturen op de financiën? Hoe boor je een andere markt aan en hoe lanceer je een nieuw product?

Sommige ondernemers merken dat ze, wanneer hun bedrijf eenmaal draait, zich een slag in de rondte werken. Ze ervaren niet de vrijheid die ze voor ogen hadden. Ze hebben geen baas meer, maar werken nu keihard om hun klanten tevreden te houden. Een goed product of idee hebben, is niet hetzelfde als een goede ondernemer zijn. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het nodig om overzicht te hebben. En om vervolgens met een ondernemende houding naar de mogelijkheden en kansen te kijken. Dat is een kunst die je vaak met vallen en opstaan leert. Wij helpen je graag om je mindset als ondernemer te ontwikkelen. Om je eigen koers te varen en keuzes te maken die bij je passen. Zodat je een bedrijf creëert dat bij je past en waar je blij van wordt.

Wij zijn zelf ondernemers in hart en nieren en staan je graag bij. We sparren met je over alle mogelijke keuzes en denken op een creatieve manier met je mee. Ook met alle praktische zaken kun je rekenen op onze kennis, betrokkenheid en ervaring.

Bel mij terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek